Logo
Ispiši ovu stranicu

Samo u Meridianu: Specijalni poklon i najveće kvote na planeti! Može li bolje?

Samo u Meridianu: Specijalni poklon i najveće kvote na planeti! Može li bolje?

Nakon tjedna brutalnog nogometa u najjačim europskim natjecanjima, sad je red na klasični nogometni vikend: LIGE PETICE!

Lige su se ozbiljno zapalile, tako da se sad igra praktično na sigurice, a specijalno pokloni su tu da se igra praktično BEZ RIZIKA!

Samo u Meridianu, sad ukoliko se registrirate i instalirate meridianbet aplikaciju, automatski dobijate specijalni POKLON OD 10 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE, a naravno da to nije sve, jer za one adrenalinske igrače, koji uživaju u kazinu iskustvu, tu je 100 BESPLATNIH SPINOVA, za Meridian Online Kazino – mjesto najbolje zabave!

Premier Leaguedanas u pravom derbi izdanju. Opasni okršaji dana su:

  • Sauthampton – Chelsea ( DVICA 1.85 )
  • Liverpool – Everton ( KEC 1.60 )
  • Burnley – WBA ( KEC 2.15 )

Ipak, utakmica na koju se danas treba ozbiljno tipovati okršaj je dna ljestvice: Fulham – Sheffield Utd. Kvota na domaćina danas od 2.30, praktično sama se piše na tiket, jer idemo biti realni, gdje Fulham ima realnu šansu da se spasi ispadanja, a najrealnije je da bodove uzima na ovakvim utakmicama.

Francuska Liga 1 danas starta od 13h, a na teren izlaze ekipe St. Etienne – Reims. Obje ekipe imaju identičan broj bodova, ali statistika je neminovna. Domaćin u prethodnih 5 tekmi,ima čak četiri pobjede i jedan neriješen rezultat, tako da je ovo tekma za KEC 2.45! Pored ove tekme, od 17h gledamo meč: Nantes – Marseille.

U talijanskoj Seria A, danas su tri tekme. Lazio kući dočekuje Samdoriu, Genoa igra sa Veronom, dok ekipa stručnjaka Siniše Mihajlovića ide u goste Sassuolu. Ali, tekme na koje danas treba posebno obratiti pažnju, igraju se u Bundesligi!

Danas je 5 bombastičnih predloga, koji prave brutalne dobitke, a tekme su idealne za TROSTRUKU SIGURICU:

  • Monchengladbach – Mainz ( 1&3+ 2.40 )
  • Frankfurt – Bayern M. ( 2&3+ 2.20 )
  • Stuttgart – FC Koln ( 1&3+ 2.24 )
  • Freiburg – Union Berlin ( 2&3+ 5.40 )
  • Schalke – Bor. Dortmund ( 2&3+ 1.85 )

I naravno ono bez čega se ne može La Liga, jer vrlo je jasno na koga se to danas igra. Atl. Madrid – Levante, praktično „vrišti“ KEC, a isto tako Valladolid – Real Madrid, „vrišti“ na dvicu!

Samo u Meridianu, tipuj na NAJVEĆE KVOTE NA SVIJETU!

Meridian – mjesto najbolje zabave!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaPetak, 19 Veljača 2021 19:13
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!