Logo
Ispiši ovu stranicu

Audio: Zoran Mamić za Radio Ljubuški

Audio: Zoran Mamić za Radio Ljubuški

“Noć Izviđača” održana u ponedjeljak 5. prosinca u sklopu obilježavanja 66. obljetnice rukometnog velikana iz Ljubuškog bila je prilika za mnoštvo sportskih susreta i razgovora prisutnih prijatelja našeg kluba.

U svečanoj ali i veseloj atmosferi dodatno potaknutoj uspješnom prolasku u četvrtfinale Hrvatske nogometne reprezentacije na svjetskom prvenstvu , utakmicom Hrvatska Japan koja je završila netom prije same svečanosti
razgovarali smo sa Zoranom Mamićem koji je za Radio Ljubuški prokomentirao sudjelovanje hrvatske reprezentacije na SP u Kataru kao i sam prolazak u četvrtfinale.
“Ogroman broj naših igrača koji su bili dijelom Dinama danas su članovi hrvatske nogometne reprezentacije i sudionici ovog velikog uspjeha na što smo jako ponosni, ovim putem upućujem čestitke svima! kazao je
“U sljedećoj utakmici protiv Brazila nadam se da ćemo pokazati puno toga i da možemo napraviti još jedan korak bez obzira na iznimnu snagu Brazila i kvalitetu koju oni imaju, ali moraju svi znati da s Hrvatskom nikom nije lako!
Osvrnuo se i na svoje trenerske dane koje je proveo u jugozapadnoj Aziji:
” Imao sam sreću provesti vrijeme i u tom dijelu svijeta i ostvariti lijepe sportske uspjehe, uspio sam s timom Al Ain iz UAE, došli smo u finale klupskog svjetskog prvenstva, nažalost u finalu smo izgubili od Real Madrida, međutim za taj dio svijeta to je jedan od najvećih uspjeha ikada što se tiče nogometa.Oni ulažu enormno, žele biti najbolji u svemu, taj trud se njima isplati. Dobili su svjetsko prvenstvo i oni su zadovoljni. Hrvatska će na ovom svjetskom prvenstvu doći jako, jako daleko.”
Kolegi Mili Kraljeviću komentirao je odnos naspram Dinama i nepostojanje odgovarajućeg stadiona u glavnom gradu Hrvatske. Više poslušajte u audio zapisu.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!