Logo
Ispiši ovu stranicu

Najdraži je gost došao i u ljubuške vrtiće

Najdraži je gost došao i u ljubuške vrtiće

Kao i svake godine na radost najmlađih sugrađana u Ljubuškom je upriličeno obilježavanje blagdana Svetog Nikole te svečana podjela darova djeci.

Posebno veličanstvenu priredbu, posvećenu Svetom Nikoli, zaštitnika djece, pomoraca, putnika i siromaha u prostorijama dječjih vrtića kvalitetno i uspješno pripremili su i izveli učenici dramske sekcije Gimnazije Ljubuški, navodi bljesak.info.

Put sv. Nikole krenuo je iz Dječjeg vrtića Vitina, zatim je posjetio Dječjeg vrtića Pahuljica, Dječjem vrtiću Petar Pan, Dječji vrtić Oblačić, Dječji vrtić Ljubuški, Dječji vrtić Jelenko i Dječji vrtić Bubamara. Djeca su uživala u prigodnom kratkom igrokazu sv. Nikole i nagradili ga pljeskom i pjesmom uz obećanje da će bit dobri, vrijedni i marljivi u vrtiću i kod kuće. Tako je na lijep način za ljubuške mališane započeo prosinac – mjesec darivanja. Susret učenika s Nikolom dio je manifestacije Advent u Ljubuškom, a nabavu darova za djecu prigodom blagdana svetoga Nikole osigurao Grada Ljubuški i Turistička zajednica Grada Ljubuškog.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!