Logo
Ispiši ovu stranicu

Traju upisi u Gimnaziju i Srednju strukovnu školu u Ljubuškom: „Ovo je jedan novi početak“

Traju upisi u Gimnaziju i Srednju strukovnu školu u Ljubuškom: „Ovo je jedan novi početak“

Srednja strukovna škola Ruđera Boškovića Ljubuški i Gimnazija Ljubuški danas su krenule s procedurom upisa u prvi razred srednje škole, pa su od jutra nastavnici dočekivali buduće srednjoškolce i zaprimali njihove papire i svjedodžbe.

Kako su nam rekli u Gimnaziji Ljubuški, zadovoljni su dosadašnjim interesom učenika za upis. Upisna procedura traje još sutra, pa očekuju da će se još dosta učenika prijaviti za Gimnaziju.

Pred zgradom Gimnazije zatekli smo i dvije učenice koje su upravo predale svoje papire za upis te smo ih upitali kakva su im očekivanja.

„U Osnovnoj školi nam je bilo zanimljivo. Upoznali smo dosta prijatelja, neke možda i za cijeli život, dosta nastavnika koji su nas naučili neke lekcije koje ćemo pamtiti zauvijek. Sve u svemu, bilo je super. Gimnazija je zapravo jedan novi početak. Očekujemo da ćemo nešto naučiti i da ćemo imati nešto što će nam obogatiti daljnje životno putovanje“, rekle su nam ove dvije učenice pred zgradom Gimnazije.

I pred susjednom zgradom Srednje strukovne škole Ruđera Boškovića Ljubuški zatekli smo nekoliko učenika koji su predavali papire kako bi se upisali u srednju školu.

Ravnateljica Mila Primorac je istaknula kako i u njihovoj školi upisi traju danas i sutra te kako je još prerano govoriti o rezultatima.

„Ja se nadam da će svaki naš učenik upisati zanimanje koje je za njega i da će se kroz ovu školsku godinu naći u smjeru kojeg su zaista htjeli“, rekla je Primorac.

 

Poslijednja izmjena danaUtorak, 21 Lipanj 2022 12:58
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!