Logo
Ispiši ovu stranicu

Važna obavijest iz DZ Ljubuški vezano za brza antigenska testiranja

Važna obavijest iz DZ Ljubuški vezano za brza antigenska testiranja

Poštovani korisnici naših usluga, 

zbog mnogobrojnih upita s Vaše strane smo se odlučili organizirati da brza antigenska testiranja od sada radimo i subotom, počevši od naredne subote, 31.srpnja 2021.godine.

Testiranja subotom će se obavljati u terminu od 8.00-9.00h, a izdavanje nalaza, odnosno potvrda zdravstvene ustanove će biti organizirano na glavnom ulazu u Dom zdravlja Ljubuški iza 10:30h.
Termini brzih antigenskih testiranja i izdavanja nalaza radnim danima se neće mijenjati. (Testiranje od 9.00-10.30h, izdavanje nalaza iza 12h).
 
Još jedna novost vezana za ovu uslugu je cijena testiranja. Od ponedjeljka, 2.kolovoza 2021.godine ukupna cijena brzog antigenskog testiranja u Domu zdravlja Ljubuški će biti 25KM.
Isto tako, ukoliko bude potreba za testiranjem većeg broja osoba (više od 10 osoba), npr. turista, hodočasnika i sl. nudimo mogućnost popusta, a za sve informacije nam se možete obratiti upitom preko naše web stranice dz.ljubuski.com ili mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Poslijednja izmjena danaUtorak, 27 Srpanj 2021 22:23
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!