IKS Portal slavi četvrti rođendan

Danas je poseban dan za čitatelje i ekipu web portala www.iks-portal.info, jer slavimo četvrti rođendan našeg rada na ovom projektu.

Web portal www.iks-portal.info je počeo s radom 8. srpnja 2019. godine s ciljem da svakodnevno donosimo najnovije informativno, kulturne i športske vijesti popraćene fotografijama i video prilozima iz Ljubuškog, regije i svijeta.

Uigrani tim za vas predano radi gotovo 24 sata, a puni ambicija, entuzijazma i snage uspjeli smo pretvoriti san u javu. Vizija je zahvaljujući vama postala stvarnost. Portal je za samo četiri godine uspio prevazići očekivanja nas samih, tako da smo se nakon samo nekoliko mjeseci rada uspjeli pozicionirati u medijskom prostoru Ljubuškog i regije.

Zahvaljujući bogatom sadržaju, brzim i točnim informacijama, ekskluzivnim informacijama i fotografijama, i naravno vama, dragi naši čitatelji, egzistiramo točno četiri godine.

Neizmjerno hvala na potpori, što ste nam omogućili da slavimo četvrti rođendan, baš kao i brojne uspjehe do sada, a iskreno se zahvaljujemo svim pojedincima i organizacijama koje su na bilo koji način pomogle rad portala u protekle četiri godine.

Upravo zbog toga, unapređujemo svoje sadržaje, te imamo ozbiljne namjere zadržati poziciju u medijskom prostoru na ovom tržištu još dugo vremena, kao i to da postignemo još mnogo lijepih rezultata, koje ćemo rado podijeliti s vama.

 
index Instagram400x230 youtube