Logo
Ispiši ovu stranicu

Goran Milić žestoko ‘oprao’ sve one koji pljuju po predsjednici Hrvatske

Goran Milić žestoko ‘oprao’ sve one koji pljuju po predsjednici Hrvatske

Poznati novinar Goran Milić kritizirao je kritičare predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović zbog načina na koji joj upućuju kritike koje su često prepune uvreda.

Njegovu objavu na Facebook profila prenosimo s portala Direktno.hr.

“Ovo što se radi Predsjednici Republike je ekstremni oblik primitivizma i mržnje.

Gle, nikome ne smeta kršenje svih normi civilizirane države. Prolaze epiteti kao ‘plavuša’, ‘glupa plavuša’, ‘žaba krastača, ‘glupača’, ‘njeno lupetanje’, ‘Jakove izdrži’, ‘ljubljenje sa znojavim muškarcima’, ‘po kiši u vlažnoj majici” i svi oni lascivni i primitivni opisi kojih se redovito gnusamo kada spominjemo ravnopravnost žena u društvu.

Ne pišu to samo anonimni, ali organizirani hejteri, nego i ljudi koji svojim društvenim statusom i punim imenom i prezimenom čine pojavu jos ružnijom.

Blate, vrijeđaju prvu Instituciju države, što je protuzakonito. Ali, nitko ne reagira, zakon se krši u ime svetog prava slobode govora.

Izlaže se ruglu žena, majka, supruga, i opet nitko ne reagira. Rastući bunt protiv obiteljskog nasilja, seksualnog zlostavljanja, ugrožavanja žena u svim oblicima, ne vrijedi za Kolindu Grabar- Kitarović.

Meni je to prosto, neukusno, ma o kome se radilo, makar to bila i osoba na javnoj funkciji u predizbornoj kampanji.

A palo mi je napamet kada sam jutros gledao mlade cure, među kojima dvije plavuše, kako u TV studiju, u rano jutro, umirujuće i optimistično, pjevaju i sviraju na svojim tamburama”, napisao je Milić.

 
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!