Logo
Ispiši ovu stranicu

Kolakušić: Nabava 4,5 milijardi nekog proizvoda s namjerom da ga se uštrca u ljude je najveća korupcijska afera u povijesti čovječanstva

Kolakušić: Nabava 4,5 milijardi nekog proizvoda s namjerom da ga se uštrca u ljude je najveća korupcijska afera u povijesti čovječanstva

Deset zastupnika u Europskom parlamentu postavilo je pitanje predsjednici Europske komisije Usruli von der Leyen kada će njima, kao i građanima Europske unije, koje navodno zastupa, dostaviti na uvid komunikaciju koju je vodila s Pfizerom prilikom nabavke čak 4,5 milijardi doza cjepiva protiv Covida-19.

U trenutku kada je kupila cjepivo nije postojao nikakav dokaz o učinkovitosti a pogotovo o štetnosti tog proizvoda. Kupila je, zamislite, čak 4,5 milijarde doza za 450 milijuna stanovnika Europske unije. Svako dijete, tek rođeno, bi trebalo primiti deset doza nečega za što nitko na svijetu, osim možda dvoje-troje ljudi ne zna što ono sadrži. Radi se naime o tajnama zaštićenim patentima. Nemojte misliti da bilo koje ministarstvo ili europska agencija zna što se točno nalazi u tom proizvodu. To nitko ne zna, i to nitko ne govori. Cjepivo je odobreno samo povodom izjave proizvođača-farmaceuta. Nisu dobili na uvid nikakva medicinska istraživanja - tvrdi eurozastupnik Kolakušić, piše portal Paraf.hr.

Da stvar bude gora, do današnjeg dana, ističe, nikakva izvješća o cjepivu nisu predana članovima za Covid-19 EU parlamenta, niti Europskom medicinskoj agenciji. Nikome!

Pa je li to moguće! I mi govorimo o nekakvoj korupciji. Nabava 4,5 milijardi nekog proizvoda s namjerom da ga se uštrca u ljude a da nitko ne zna što je točno unutra je sigurno najveća korupcijska afera u povijesti čovječanstva, ne samo Europske unije! Na svako naše postavljeno pitanje, odgovora nema. Nažalost dok se građani EU-a ne dignu i ne smjene ovo vodstvo EU-a do tada nećemo znati što se uistinu događalo tijekom pandemije Covida-19′ - zaključuje Kolakušić.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!