Logo
Ispiši ovu stranicu

VEČERAS U 18.20 SATI: HRT prikazuje reportažu s dodjele Domovnica

VEČERAS U 18.20 SATI: HRT prikazuje reportažu s dodjele Domovnica

U HRT-ovoj emisiji Glas domovine, danas u utorak, 14. ožujka, s početkom u 18.20 sati na programu HRT 2 bit će prikazana reportaža s dodjele Domovnica, popularne iseljeničke nagrade Večernjeg lista čija finalna večer je održana u subotu, 4. ožujka, u njemačkom Bad Homburgu.

U emisiji Glas domovine, između ostalog, bit će govora o izabranim najpopularnijim Hrvatima u iseljeništvu, te o svemu što se događalo na dodjeli Večernjakovih nagrada.

Podsjetimo, u njemačkom Bad Homburgu nedaleko od Frankfurta na Majni u subotu, 4. ožujka, upriličena je 17. po redu  dodjela Domovnica, domovinskih nagrada Večernjeg lista za 2023. godinu. Na dodjeli se okupio velik broj uzvanika iz gotovo čitavog svijeta, od Europe do Amerike.

Na svečanoj gala večeri koja je održana u prestižnom Kongresnom centru Kurhaus pred više od 400 uzvanika, dobitnici su ponosno preuzeli svoje domovinske nagrade, popularne Domovnice koje su osvojili u ovogodišnjem izboru Večernjeg lista i najčitanijeg hrvatskog iseljeničkog portala Fenix-magazin iz Frankfurta.

Fenix-magazin/MD/

Poslijednja izmjena danaUtorak, 14 Ožujak 2023 09:56
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!