Logo
Ispiši ovu stranicu

Detalji strašnog zločina u Gorici, svemu prethodila kratka prepirka

Detalji strašnog zločina u Gorici, svemu prethodila kratka prepirka

Noćas oko 2 sata u u pucnjavi Gorici dva muškarca su smrtno stradala, dok su jedan teže i jedan lakše ranjen.

Kako doznaje Grude Online u strašnom zločinu ubijeni su Mate Grizelj (34) i Velimir Bušić (60), a teže ranjenom je jedna noga amputirana u SKB Mostar.

Jozo Jasak osumnjičen je da je jutros oko 2 sata iza ponoći u caffe Zmaj u Grudama ubio dvije osobe, a još dvije teško ranio.

Kako je potvrđeno reporteru Bljeska s mjesta događaja, privedeni su Jasak i njegov brat, a mještani također tvrde kako je Jasak i prije bio priveden jer je u obračunu koristio ručnu bombu.

Nemile scene u kasnim satima dogodile su se na tradicionalnom derneku koji se održavao povodom proslave sv. Stjepana u župi Gorici-Sovići.

Kako se doznaje pucnjava se dogodila ispred jednog ugostiteljskog objekta, a svemu je prethodila svađa.

Počinitelj je nakon toga otišao po automatsku pušku ‘kalašnjikov’ te pucao po više osoba od čega je dvoje preminulo, a dvoje ozlijeđeno.

Iz MUP-a ŽZH su objavili da je dana 04.08.2022. godine u 02,01 sati PU Gude zaprimila prijavu da je u mjestu Gorica, općina Grude, došlo do pucnjave iz vatrenog oružja kojom prilikom je više osoba ustrijeljeno.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja izišli su policijski službenici PU Grude i djelatnici Hitne pomoći Doma zdravlja Grude, a o navodima iz prijave izviještena je dežurna županijska tužiteljica koja je također izišla na mjesto događaja.

Utvrđeno je da su dvije osobe smrtno stradale a još dvije su zadobile ozljede iz vatrenog oružja.

Policijski službenici lišili su slobode osobu osumnjičenu za izvršenje ovog kaznenog djela.

Pod nadzorom dežurne županijske tužiteljice očevid su izvršili policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a i Odsjeka kriminalističke policije PU Grude a poduzimaju se i druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti ovog kaznenog djela i u cilju dokumentiranja istoga.

Po nalogu dežurne županijske tužiteljice izvršiti će se obdukcija tijela smrtno stradalih osoba.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!