Logo
Ispiši ovu stranicu

Prirodna oaza Božjak doživjela pravi procvat

Prirodna oaza Božjak doživjela pravi procvat

Na pola puta između Ljubuškog i Čapljine, na samoj granici ŽZH-a i HNŽ-a smjestilo se kupalište Božjak, prirodna oaza koja je posljednjih godina u turističkom smislu doživjela pravi procvat.

Iako ne toliko komercijalizirano kao neka druga kupališta u Hercegovini, Božjak posljednjih godina posjećuje sve veći broj turista, kako domaćih tako i stranih. Posebno je popularan među lokalnim stanovništvom što i ne čudi s obzirom da osim prirodne ljepote nudi i bogatu gastronomsku ponudu u nekoliko restorana koji se nalaze tik uz vodu i slapove. Osim prekrasnih slapova i bistre vode, Božjak se može pohvaliti i sa prelijepom plažom koja je idealan izbor za osvježenje u vrućim ljetnim danima. Tik ispod plaže se nalazi ušće rijeke Studenčice u rijeku Trebižat što je idealna prilika za one nešto hrabrije da se okupaju u iznimno hladnoj Studenčici.

d80c14b1fab5177ffca0.jpeg

1c77eb9c2183224a17a8.jpeg

Naša ekipa je posjetila Božjak te se sama uvjerila u ljepote ovog kraja, a kako ovo kupalište izgleda iz ptičje perspektive, možete pogledati u našem video prilogu.



 

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!