Logo
Ispiši ovu stranicu

Uskoro natječaj za prijem studenata starijih studijskih godina na smještaj u Sc Mostar

Uskoro natječaj za prijem studenata starijih studijskih godina na smještaj u Sc Mostar

Na temelju odluke Upravnog vijeća Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru raspisuje se natječaj za studente starijih godina za smještaj i prehranu u akademskoj 2022./2023. godini.

Natječaj za studente starijih studijskih godina otvoren je od 20.06.2022. do 22.07.2022. godine a studenti se mogu prijaviti osobno u sektoru za smještaj Centra ili online  putem na web stranici www.scm.ba.

I ove godine Centar donosi studentima nove pogodnosti i to kroz stipendiranje studentskih stanarina. 

Zahvaljujući NLB Banci d.d. Sarajevo prvih 20 studenata za najboljim uspjehom na rang listi imati će priliku dobiti stipendiranu cijenu stanarine u iznosu od samo 127 KM mjesečno prva tri mjeseca svog boravka u Centru. 

Studentski centar Mostar slovi za najmoderniji centar u regiji nudeći studentima najbolje usluge kao što su tri obroka svakog dana u mjesecu, topla voda, grijanje, kablovski i internetski priključak. Sve smještajne jedinice opremljene su hladnjacima i klima  uređajima.

NLB Banka kroz svoju strategiju afirmiranja mladih kroz obrazovanje stipendira putem ovog natječaja 20 najbolje rangiranih studenata a iste pogodnosti Centar i NLB Banka pripremaju i za studente koji prvi put upisuju fakultet ( brucoši) za koje natječaj kreće u mjesecu kolovozu. 

Cjelokupnu formu natječaja, usluge koje centar nudi studentima te način prijave studenti mogu vidjeti na linku https://www.scm.ba/aplikacija/

Sve ostale informacije zainteresirani studenti mogu dobiti u Sektoru za smještaj Sc -a Mostar,pozivom na broj telefona 036/397 173 ili 036/337-203 te putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!