Logo
Ispiši ovu stranicu

I ove godine susret oldtimera u ŽZH

I ove godine susret oldtimera u ŽZH

Susret oldtimera u Zapadnohercegovačkoj županiji, ove godine trinaesti po redu, održat će se u nedjelju, 29. svibnja.

To su nam potvrdili organizatori, članovi kluba „Ero“, koji očekuju velik broj sudionika i zaljubljenika u starodobna vozila.

Kako su najavili, program će početi u jutarnjim satima ispred motela „Most“ Ljubuški, gdje će se vršiti prijam i registracija sudionika. Polazak vozila planiran je u 11 sati, a kretat će se od Ljubuškog prema Širokom Brijegu, Grudama i Posušju. Po dolasku u Posušje, u restoranu „Adeo“, bit će priređena večera te će se dodijeliti priznanja, pokloni i zahvalnice za sve sudionike susreta.

„Pozivamo vas da svojim dolaskom uveličate naš susret i druženje te da upoznate naše gradove i hercegovački krajolik“, poručili su organizatori, napomenuvši da kotizacija za svakog vozača iznosi 50 KM, a za suvozača 30 KM. Za vozila proizvedena prije 1950. godine ne plaća se kotizacija.

Inače, organizator ovog susreta, oldtimer klub „Ero”, osnovan je 2009. godine s ciljem promicanja, razvoja, unaprjeđenja, skupljanja i očuvanja svih vrsta oldtimer vozila, kako bi se spriječilo njihovo propadanje i uništavanje. Klub je prepoznat i izvan granica BiH, što iz godine u godinu utječe na sve veći odaziv auto-nostalgičara iz raznih mjesta.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!