Logo
Ispiši ovu stranicu

Digitalizacija u BiH: Dodijeljena dozvola za Multipleks D

Digitalizacija u BiH: Dodijeljena dozvola za Multipleks D

Na temelju Odluke o raspisivanju Javnog poziva za dodjelu Dozvole za korištenje radiofrekvencijskog spektra za pružanje usluga upravljanja elektroničkom komunikacijskom mrežom u digitalnoj zemaljskoj radiodifuziji u Bosni i Hercegovini - Multipleks D („Službeni glasnik BiH“, broj 30/21),

Regulatorna agencija za komunikacije (Agencija) izdala je prethodno Rješenje o dodjeli dozvole za pravnu osobu „Dasto-Semtel“ d.o.o. iz Bijeljine.

Tvrtka „Dasto-Semtel“ d.o.o. prijavila se kao jedini aplikant, i nakon provedene procedure konstatirano je da ispunjava sve tražene uvjete iz Javnog poziva. Aplikant je dužan da propisane obveze ispunjava u fazama, u precizno definiranim vremenskim rokovima za devet digitalnih regija u BiH, uz prethodno dostavljenu bankarsku garanciju.

S obzirom na činjenicu da je „Dasto-Semtel“ d.o.o ispunio sve obveze koje su propisane prethodnim Rješenjem o dodjeli dozvole, Agencija je ovoj pravnoj osobi izdala Dozvolu za korištenje radiofrekvencijskog spektra za pružanje usluge upravljanja elektroničkom komunikacijskom mrežom u digitalnoj zemaljskoj radiodifuziji u Bosni i Hercegovini - Multipleks D, koja vrijedi od 22. studenog 2021.godine.

Dozvola je izdana na razdoblje od 15 godina, priopćeno je iz RAK-a.

 

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 01 Prosinac 2021 13:03
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!