Logo
Ispiši ovu stranicu

ŽZH: Raspisan natječaj za izradu likovnih radova učenika osnovnih škola i djece s poteškoćama u razvoju

ŽZH: Raspisan natječaj za izradu likovnih radova učenika osnovnih škola i djece s poteškoćama u razvoju

Raspisan natječaj za izradu likovnih radova učenika osnovnih škola i djece s poteškoćama u razvoju

Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke je u suradnji sa Službom za zaštitu od požara osnovanoj u dobrovoljnim vatrogasnim društvima Gorica, Mokro i Kočerin raspisala natječaj za likovne radove učenika osnovnih škola i djece s poteškoćama u razvoju na području Županije Zapadnohercegovačke.

Tema natječaja je izrada likovnih radova učenika i djece s motivima vatrogasne djelatnosti, te povezanosti ove djelatnosti s nesebičnom požrtvovanošću i hrabrosti vatrogasaca pri intervencijama, požari i gašenje požara, vatrogasna oprema, vatrogasna vozila..., a sve s ciljem podizanja svijesti učenika i djece o važnosti zaštite od požara.

Natječaj se provodi u četiri kategorije i to: od I.-II. razreda, od III.-V. razreda i od VI.-IX. razreda i za djecu s poteškoćama u razvoju. Najbolji radovi bit će nagrađeni.

Ova aktivnost Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke i Službe za zaštitu od požara provodi se u povodu blagdana svetog Florijana zaštitnika vatrogasaca. Natječaj je otvoren do 12. svibnja, objavljeno je na Facebook stranici Uprave za civilnu zaštitu ŽZH.

 

174355926_1330591643990807_2601191547943783884_n.jpg

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!