Logo
Ispiši ovu stranicu

Otvoren natječaj za financiranje studentskih projekata

Otvoren natječaj za financiranje studentskih projekata

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru donio je odluku o raspisivanju natječaja za financiranje studentskih projekata.

Prijavljivanje projekata otvoreno je od 07. travnja do 14. travnja 2021. godine. Rezultati će biti dostupni 26. travnja na službenoj web stranici kao i društvenim mrežama.

Svi oni koji žele aplicirati na nove projekte dostavljaju svu potrebnu dokumentaciju u ured zbora te na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

„Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru raspisuje natječaj za financiranje projekata koji su od značaja za studente, Sveučilište i društvo, doprinose kvaliteti studentskog standarda te promiču Zbor i Sveučilište.Projekt za koji se traži financijska potpora mora imati značaj za studente Sveučilišta u Mostaru, Studentski zbor, ali i za Svečilište. Sami projekti moraju biti takvi da doprinose kvaliteti studentskog standarda promičući Zbor i Sveučilište.“ izjavljiva Marija Barun predsjednica Studentskog zbora.

Pravo sudjelovanja na natječaj imaju studenti Sveučilišta u Mostaru, podružnice Studentskog zbora na ustrojbenim jedinicama, studentske udruge te skupine studenata koji djeluju na Sveučilištu.

Obrasci za projekte nalaze se na ovoj poveznici: https://studentskizbor.sum.ba/index.php/docs/obrasci-za-projekte.

Studenti koji su aplicirali na projekte a dobivena sredstva nisu potrošili (opravdali), sredstva je potrebno vratiti Studentskom zboru SUM.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!