Logo
Ispiši ovu stranicu

Hercegovačke prirodne ljepote: Vodopadi Koćuša i Kravica [video]

Hercegovačke prirodne ljepote: Vodopadi Koćuša i Kravica [video]

U hercegovačkom kršu na području grada Ljubuškog nalazi se jedinstvena prirodna ljepota, riječ je o vodopadima Koćuša i Kravica.

Svake godine već u ovo vrijeme dolazili bi turisti, međutim, pandemija korona virusa uradila je svoje. Gradonačelnik Ljubuškog Vedran Markotić svjestan je značaja ugostiteljskih objekata, ali i tereta koji su podnijeli ugostitelji u vrijeme pandemije. Pomagali su financijski sve one kojima je bio onemogućen rad u vrijeme pandemije, a isto je učininila ŽZH.

U samom gradu Ljubuškom mnoge rezervacije se otkazuju, nisu prevelika očekivanja od ove turističke sezone, kaže direktor jednog hotela Stjepan Primorac.

Prije mjesec dana vrata svog ugostiteljskog objekta, koji je smješten uz vodopad Koćuša, otvorio je ugostitelj Marin Dževlan. Prirodne ljepote ovog kraja su uistinu posebne, na što ukazuju i slučajni gosti na koje smo naišli.

Podsjetimo, na vodopadu Kravica sezona počinje 1. svibnja. Iako u ovom dijelu Hercegovine računaju na goste iz Hrvatske i Srbije, ipak je naglasak na gostima iz Bosne, točnije iz Sarajeva. Novi turistički sadržaji su spremni za sve one koji odluče uživati u njima.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!