Logo
Ispiši ovu stranicu

Uživajte još danas i sutra u suncu, za vikend naoblačenje i kiša

Uživajte još danas i sutra u suncu, za vikend naoblačenje i kiša IKS portal

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati pretežno sunčano vrijeme.

Prije podne po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4 stepena, na jugu zemlje do 10 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stupnja.

I sutra u našoj zemlji će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Naoblačenje sa zapada se očekuje tijekom noći na subotu. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5 stupnjeva, na jugu zemlje do 10 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stupnja.

U subotu u BiH oblačno vrijeme. U Bosni sa kišom tijekom cijelog dana. U Hercegovini se kiša očekuje od poslijepodnevnih sati i tijekom noći na nedjelju. Padavine nisu obilne. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 stupnjeva, na jugu zemlje do 20 stupnjeva.

Poslijednja izmjena danaPetak, 23 Listopad 2020 12:22
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!