Logo
Ispiši ovu stranicu

FK Sarajevo dolazi na pripreme u Ljubuški

FK Sarajevo dolazi na pripreme u Ljubuški

Ogledima 19. kola završio je jesenski dio natjecanja u nogometnoj Premijer ligi BiH.

Mostarski Zrinjski na pauzu ide s velikih 12 bodova prednosti nad drugoplasiranom Tuzlom. U borbi za europska natjecanja tu su još Borac iz Banja Luke, Sarajevo, Široki Brijeg, Željezničar pa i Sloboda iz Tuzle, koja za trećeplasiranim Borcem zaostaje samo šest bodova.

Kad je pak riječ o borbi za ostanak u ligi. Bijeljinskog Radnika, koji je skupio tek 12 bodova, mnogi su već otpisali, dok će pretposljednje mjesto pokušati izbjeći u grčevitoj borbi za ostanak u ligi Leotar iz Trebinja, Posušje i Rudar iz Prijedora, dok se Velež iz Mostara, gostujućom pobjedom nad Sarajevom (2:0), 'odlijepio' klubovima sa začelja i drži stabilnu 8. poziciju.

Učinak u jesenskom dijelu utječe na to i kako će se ekipe pripremati za nastavak sezone u proljetnom dijelu, a planovi nekih klubova za zimske pripreme već su poznati.

Tako će, primjerice, Sarajevo, u središnjem dijelu priprema boraviti u Ljubuškom otprilike između 20. i 28. siječnja, gdje će odigrati i nekoliko utakmica, nakon čega će završni dio priprema obaviti u Turskoj.

 

Poslijednja izmjena danaUtorak, 07 Prosinac 2021 09:39
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!