Logo
Ispiši ovu stranicu

Uspješan nastup najmlađih Ljubušanki na plesnom natjecanju

Uspješan nastup najmlađih Ljubušanki na plesnom natjecanju

Plesači klubova PK Dance Factory Ljubuški i Studio Pokret Međugorje ostvarili su iznimno uspješne rezultate na natjecanju održanom prošle subote.

Grad Vitez bio je domaćin završnog plesnog natjecanja u sportskim i modernim plesovima za širu regiju pod nazivom “LDF Dance Fest“.

Ovo športsko natjecanje okupilo je preko 1100 plesača, na kojem se predstavio PK Dance Factory Ljubuški i Studio Pokret Međugorje koje vodi i trenira Lidija Ereš.

“Ponosna sam na sve svoje plesače,rezultati su više nego odlični. Šest zlatnih medalja je fantastično! Moram priznati da sam većinu očekivala, jer znam koliko su plesači bili vrijedni i koliko dugo smo čekali ovu priliku.

Ove medalje su još jedno priznanje za naš trud i rad. Želim da se zahvalim organizatoru na pozivu i na divnom natjecanju, bilo je i više nego savršeno, plesači su uživali. Hvala roditeljima koji su djeci omogućili čitavo ovo iskustvo, podržali ih, pomagali i bili uz nas. Idemo svi na odmor, zaslužili smo, a od rujna ponovo startamo s radom I upisima nadam se u još većoj postavi”- rekla je trenerica klubova Lidija Ereš.

photo_2021-07-02_10-03-18.jpg

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!