Logo
Ispiši ovu stranicu

Kandidatkinja HNS-a BiH za hrvatskog član Predsjedništva BiH Borjana Krišto posjetila Ljubuški

Kandidatkinja HNS-a BiH za hrvatskog član Predsjedništva BiH Borjana Krišto posjetila Ljubuški

Zajednička kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog član Predsjedništva BiH Krišto na druženju sa dužnosnicima u Ljubuškom.

Večeras je u Ljubuškom na Koćuši održano druženje Borjane Krišto, zajedničke kandidatkinje Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog član Predsjedništva s predstavnicima hrvatskog naroda u Vijeću ministara Bosne i Hercegovine, ministrima, zamjenicima ministara i dužnosnicima HDZ-a BiH i HNS-a zakonodavne i izvršne vlasti svih razina u BiH te nositeljima listi i kandidatima za sve razine vlasti za Opće izbore u BiH iz Županije Zapadnohercegovačke i Hercegovačko-neretvanske županije.

Uz zajedničko druženje, ovo je bila prilika i za razgovor o tijeku kampanje, te prioritetnim stvarima koje se moraju uraditi do izbora. Usuglašeno je zajedničko djelovanje kako bi se postigao dobar rezultat i izabrali legitimni predstavnici koji će kvalitetno i dostojanstveno predstavljati hrvatski narod.

Prije održanog druženja, Krišto je u pratnji gradonačelnika Ljubuškog Vedrana Markotića, dopredsjednika Vlade ŽZH i ministra financija Tonija Kraljevića posjetila Starački dom u Ljubuškom.

Tijekom obilaska, ravnatelj Marijan Čuvalo govorio je o radu Doma te je istaknuo kako Dom pruža cjelovitu stručnu skrb koja uključuje stanovanje, prilagođenu prehranu za svakog štićenika, održavanje higijene, brigu o zdravlju, medicinski nadzor i održavanje prostora, te skrb stručnog osoblja koje je uspješno završilo sve potrebne obuke. Neupitna je opredijeljenost svih dužnosnika viših razina ali i Vlade ŽZH za pomoć projektima iz područja socijalne skrbi, koja se ogleda i u potpori izgradnje ovoga Doma koji doprinosi smještaju i skrbi starih i nemoćnih, istaknuto je.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!