Logo
Ispiši ovu stranicu

Gradsko vijeće: Jednoglasno usvojena izvješća u radu i planovi poslovanja gradskih javnih ustanova i poduzeća

Gradsko vijeće: Jednoglasno usvojena izvješća u radu i planovi poslovanja gradskih javnih ustanova i poduzeća

XVI. sjednica Gradskog vijeća Ljubuški, održana u ponedjeljak u Kulturnom centru, protekla je u znaku izvješća u radu javnih ustanova i poduzeća kojima je osnivač Grad Ljubuški.

Prvih nekoliko točaka odnosile su se na informacije o radu. Vijećnicima su učinke o radu u 2021. godine i Program rada za 2022. godinu predstavili Dom zdravlja Ljubuški i Crveni križ Ljubuški. PU Ljubuški predstavila je Informaciju o stanju sigurnosti na području Grada Ljubuškog za 2021. godinu,

Izvješće o radu za 2021. godinu i Plan poslovanja za 2022. godinu predstavili su pojedinačno JP Parkovi Ljubuški d.o.o., JP Radio Ljubuški d.o.o., JU Kulturno-športski centar Ljubuški, Centar za socijalni rad Ljubuški, JU Edukacijsko-rehabilitacijski centar za djecu, mlade i odrasle osobe s teškoćama u razvoju Grada Ljubuškog, Dječji vrtić Ljubuški, Turistička zajednica Grada Ljubuškog i Gradsko pravobraniteljstvo Ljubuški.

Vijećnici su jednoglasno usvojili sva izvješća o radu u prethodnoj i Plan poslovanja za 2022. godinu gradskih ustanova i poduzeća.

Naši direktori javnih ustanova i poduzeća bili su iscrpni u svojim izvješćima i danas su ukratko izdvojili neke najzanimljvije stvari i najbitnije projekte koje se provode. Drago mi je da su i vijećnici prepoznali njihov rad. Naravno, problema uvijek ima, očekivanja su dosta velika, ljestvica se mora dizati naviše tako da sam zadovoljan suradnjom, ali prostora za napredak još uvijek ima – kazao je o radu javnih ustanova i poduzeća gradonačelnik Vedran Markotić.

Također, vijećnici su jednoglasno usvojili i sve druge točke o kojima se glasovalo među ukupno njih 22 koje su se našle na dnevnom redu.

IMG_7358.JPG

IMG_7421.JPG

IMG_7427.JPG

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 16 Svi 2022 14:14
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!