Logo
Ispiši ovu stranicu

Restoran Vodopad na Koćuši - gastronomsko čudo u biseru hercegovačkog krša [video]

Restoran Vodopad na Koćuši - gastronomsko čudo u biseru hercegovačkog krša [video]

Voditelji popularnog YouTube kanala Gastro tražilica iz Hrvatske nedavno su boravili u Hercegovini gdje su posjetili restoran Vodopad na Koćuši.

Boraveći u biseru hercegovačkog krša, za specijalizirani gastro kanal zabavnog sadržaja po prvi put su napravili i gastro reportažu iz Hercegovine.

U poznatom restoranu razgovarali su Slavkom Džajićem i kušali specijalitete kojima su ostali oduševljeni, piše IKS Portal.

Na meniju su se našli i Tomahawk steak s mladim krumpirom iz Vojnića.

- Nevjerojatna priča, prirodni ambijent za pamćenje i hrana koja nas je oduševila – kazali su voditelji Gastro tražilice.

Videoprilog "Čudo u Hercegovini! Tomahawk STEAK od 100 eura i specijaliteti za pamćenje! | RESTORAN VODOPAD!“objavili su na YouTube kanalu.

- Posjetili smo jednu od najljepših gastronomskih lokacija do sada, restoran Vodopad koji se nalazi u sklopu Prirodnog vodenog parka Koćuša nedaleko Ljubuškog. Ovaj nevjerojatni obiteljski restoran nalazi se u samom srcu prirodnog parka, tik uz vodopad Koćuša, a prepoznatljiv je po svom vrhunskom roštilju, odležanim steakovima, ribljim specijalitetima, ali i pljeskavici koju obožavaju predsjednici te osobe iz javnog i društvenog života. Za Vodopad se isto tako priča da priprema najbolje žabe u cijeloj Hercegovini, a u što smo se ubrzo uvjerili i sami – naveli su.

Brojni su imali riječi hvale za restoran Vodopad na Koćuši.

„Restoran Vodopad je nešto više od restorana, uvijek se radujem ponovnom susretu sa nevjerojatnim ambijentom, divnom uslugom i još boljom hranom“, „Nije Predsjednik bezveze rekao: Dođi da vidiš, dođi da se diviš“, samo su neki od komentara.

Pogledajte videoprilog:

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!