Logo
Ispiši ovu stranicu

Raspisan natječaj za likovne radove predškolske djece

Raspisan natječaj za likovne radove predškolske djece

Dječji vrtić Ljubuški uz potporu Grada Ljubuškog je pokrenuo projekt kojim se kroz mnogobrojne aktivnosti djeca upoznaju s Ljubuškim te im se tako omogućava da steknu određena znanja i predodžbe o svom gradu.

Tema natječaja je Ljubuški, kakvog ga djeca promatraju i u kakvom žele živjeti. Cilj je kroz likovni rad potaknuti djecu na izražavanje vlastitih misli, osjećaja i želja kroz crtež.

Ovim putem, Dječji vrtić Ljubuški poziva odgajatelje i roditelji, da u okviru svakodnevnih aktivnosti potaknu i animiraju svoju djecu na izradu likovnog rada na temu Ljubuški.

Natječaj prenosimo u cijelosti:

Dječji vrtić Ljubuški

Grad Ljubuški

LIKOVNI NATJEČAJ „Moj grad Ljubuški“

Zainteresiranim odgajateljima i roditeljima djece

predškolskog uzrasta s područja grada Ljubuškog

Predmet: Dječji vrtić Ljubuški u suradnji s Gradom Ljubuškim raspisuje LIKOVNI NATJEČAJ „Moj grad Ljubuški“

Poštovani odgajatelji i roditelji,

Dječji vrtić Ljubuški uz potporu Grada Ljubuškog je pokrenuo projekt kojim se kroz mnogobrojne aktivnosti djeca upoznaju s Ljubuškim te im se tako omogućava da steknu određena znanja i predodžbe o svom gradu. Tema natječaja je Ljubuški, kakvog ga djeca promatraju i u kakvom žele živjeti. Cilj je kroz likovni rad potaknuti djecu na izražavanje vlastitih misli, osjećaja i želja kroz crtež.

Ovim putem, pozivamo sve Vas, poštovani odgajatelji i roditelji, da u okviru svakodnevnih aktivnosti potaknete i animirate svoju djecu na izradu likovnog rada na temu Ljubuški.

UPUTE ZA LIKOVNE RADOVE:

  • Na natječaju mogu sudjelovati sva djeca predškolskog uzrasta
  • Likovni radovi na temu Ljubuški mogu biti u svim stilovima i tehnikama
  • Svaki rad treba imati: naslov, ime i prezime autora, kontakt telefon te naziv predškolske ustanove ukoliko dijete ide u vrtić ili ime i prezime roditelja ukoliko dijete ne boravi u vrtiću.
  • Radovi se predaju osobno ili poštom na adresu: Dječji vrtić Ljubuški, Hercega Stjepana Kosače 17, 88320 Ljubuški (Za: Likovni natječaj „Moj grad Ljubuški“)

Radove je, prema navedenim uputama, potrebno poslati najkasnije do 14. veljače 2022. godine ili donijeti u Dječji vrtić Ljubuški. Prema ocjeni Povjerenstva, najbolji radovi bit će nagrađeni prigodnim poklonom.

Adresa: Dječji vrtić Ljubuški, Hercega Stjepana Kosače 17, 88320 Ljubuški

S naznakom za: Likovni natječaj „Moj grad Ljubuški“

DJEČJI VRTIĆ LJUBUŠKI

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!