Logo
Ispiši ovu stranicu

Grad Ljubuški nagradio najuspješnije studente

Grad Ljubuški nagradio najuspješnije studente

Za najuspješnije studente s područja Grada Ljubuškog upriličen je svečani prijem u zgradi Gradske uprave.

Njih 14-ero, dobitnike Rektorove i Dekanove nagrade za najuspješnije studente za akademsku 2020./2021. godinu, primili su gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić.

Uz upućene čestitke na ostvarenom uspjehu, studentima su uručeni prigodni pokloni, a za svoju uspješnost nagrađeni su sa po 500 konvertibilnih maraka.

IMG_5005.JPG

Uvodimo nove tradicije. Prošle godine smo krenuli s potporama za sve redovite studente državnih sveučilišta, a sad, na ovaj način smo se sjetili najboljih koji se posebno trude tako da smo ukupno podijelili gotovo 600 potpora studentima. Nije lako imati na bilo kojem fakultetu takav prosjek ili takve aktivnosti da se nagrade s Dekanovom ili Rektorovom nagradom. Tu treba puno rada, truda i odricanja – rekao je na prijemu gradonačelnik Markotić.

Izrazivši lijepe želje za njihovo daljnje obrazovanje gradonačelnik Markotić je studentima poručio da ukoliko im Grad Ljubuški ili on osobno može pomoći, da su im vrata Gradske uprave uvijek otvorena.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!