Logo
Ispiši ovu stranicu

Održana „Noć Izviđača” u hotelu Bigeste

Održana „Noć Izviđača” u hotelu Bigeste

Rukometni klub Izviđač Central osiguranje sinoć je organizirao donatorsku večeru pod nazivom „Noć Izviđača“ u hotelu Bigeste u Ljubuškom.

Kako se i očekivalo u Ljubuški su pristigli brojni prijatelji, donatori, sponzori i simpatizeri RK Izviđač. Također, bili su tu i gospodarstvenici te predstavnici svih razina vlasti i drugi uglednici s ciljem prikupljanja financijskih sredstava namijenjenih za potporu razvoja rukometnog sporta u Gradu Ljubuškom.

Na početku je sve pozdravio i zaželio dobrodošlicu predsjednik Uprave kluba Toni Kraljević. On je predsjedniku Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH Draganu Čoviću uručio dres s potpisima svih igrača kao znak zahvale, kako reče, za veliku podršku koju daje Izviđaču.

I humački gvardijan, fra Dario Dodig, prije blagoslova jela i nazočnih poželio je svako dobro Izviđačevoj mladosti i ljudima koji skrbe o klubu i igračima.

Bilo je lijepo za vidjeti veliki broj rukometaša i rukometašica, njihovih trenera i bivših igrača i igračica gdje su nakon naporne sezone malo dali oduška u opuštenoj atmosferi. U neka doba „ukazao“ se i Zdravko Mamić koji je, dakako, izazvao veliku pozornost u dvorani hotela.

U glazbenom dijelu nastupila je grupa „Konoba“, a organizirana je i bogata tombola s glavnom nagradom, tv-prijemnikom.

noc.JPG

noc2.JPG

 

 

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!