Logo
Ispiši ovu stranicu

Prijave ekipa za MNL MZ Grada Ljubuškog do 11. srpnja 2022. godine

Prijave ekipa za MNL MZ Grada Ljubuškog do 11. srpnja 2022. godine

Sastanak organizatora malonogometnih ligaških natjecanja JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški s predstavnicima mjesnih zajednica održan je u Knjižnici Ljubuški.

Na sastanku se s predstavnicima ekipa razgovaralo o nadolazećoj 18. MNL MZ i 11. MNL MZ Grada Ljubuškog do 16 godina.

Zaključeno je da prijave momčadi za sudjelovanje na MNL MZ Grada Ljubuškog traju do ponedjeljka 11. srpnja, a početak natjecanja je previđen za sredinu srpnja, ovisno o broju prijavljenih ekipa.

Novina je da predstavnici ekipa prilikom prijave igrča za 11. MNL MZ Grada Ljubuškog do 16 godina moraju dostaviti validan dokaz o nadnevku rođenja igrača (Cipsovo prebivalište ili ovjerenu kopiju nekog dokumenta).

Prijavni obrazac za prijavu ekipe (MZ) možete svakodnevno preuzeti od 7.00 do 15.00 sati u prostorijama JU "KŠC" Ljubuški, koje se nalaze u sklopu Gradske športske dvorane Ljubuški, u ulici Hrvatskih branitelja 26.

PRIJAVNI OBRAZAC (skini klikom)

Organizatori iz JU „Kulturno-športski centar“ istaknuli su kako se za natjecanje pripremaju kao i prethodnih godina, a sve dodatne upite i informacije možete dobiti u uredovnici JU "KŠC" Ljubuški.

Kontakt osobe su:

Slaven Tomić, struči suradnik za sport i rekreaciju

  • e-mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
    tel/mob: +387 63 321 590

Ivan Bebek, ravnatelj JU "KŠC" Ljubuški

  • e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • tel/mob: +387 63 036 777
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!