Logo
Ispiši ovu stranicu

Prijavite se na Ljubuški Outdoor Festival

Prijavite se na Ljubuški Outdoor Festival

Drugi Ljubuški Outdoor Festival je pred vratima. Još se uvijek stignete prijaviti i natjecati u jednoj od disciplina u Ljubuškom.

Prijave traju do 15.5. a prijaviti se možete putem web stranice festivala www.ljof.ba.

Polumaraton „Dva slapa“ i Ljubuška desetka „Scunasticus“ su natjecanja koja predstavljaju trkački dio programa, utrke STIPE i MARA čine biciklistički dio festivala dok je paragliding natjecanje „Kosača“ u preciznom slijetanju paragliding disciplina koju možete prijaviti ukoliko ste paragliding pilot. U programu su također i dječje utrke u biciklizmu i trčanju.

Ljubuški Outdoor Festival 2022 održati će se od 26. do 29. svibnja 2022. u Ljubuškom i donosi brojne sadržaje poput natjecanja u trčanju, biciklizmu i paraglidingu, outdoor sajam, radionice, predavanja, koncerte i još ponešto.

Ljubuški Outdoor Festival u cjelini čini skup sportsko-rekreativnih aktivnosti kojim će se povezati i revitalizirati razasuta kulturno-povijesna i prirodna baština duž natjecateljskih ruta. Paragliding natjecanje, trkačke, biciklističke i trail staze povezuje rijeka Trebižat koja pored svog hidrološkog potencijala baštini i dva prirodna bisera: vodopade Kravicu i Koćušu. Ruta povezuje i nacionalne spomenike kulture, rimski vojni logor na Gračinama i tvrđavu Herceg Stjepana Kosače koje predstavljaju posebno bogatstvo ovog festivala.
Poseban dio festivala čini i glazbeni program koji će zabaviti sve natjecatelje i posjetitelje festivala i planiran je za tri večeri tokom festivala.

U nastavku donosimo program zabavnog dijela festivala:

27. 5./ petak / vodopad Kravica
“Rockplay”
(band OGŠ Ljubuški)
“Little bambie groove”
(band SGŠ Ljubuški)
Jazz kvartet “BIRDLAND”
(HKD Napredak, podružnica Ljubuški)

28. 5./ subota / vodopad Kravica
“Noa & Funk blasters”
“ZOSTER”

29. 5./ nedjelja / vodopad Kravica
“VINYL NIGHT”

Rezervirajte zadnji vikend u petom mjesecu za LJUBUŠKI OUTDOOR FESTIVAL 2022 i uživajte u festivalu sporta, druženja, zabave, glazbe i prirode u Ljubuškom!

Vidimo se !

Više o festivalu saznajte na službenoj stranici www.ljof.ba

Organizatori:
JP PARKOVI LJUBUŠKI D.O.O., GRAD LJUBUŠKI, TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA LJUBUŠKOG, BICIKLISTIČKI KLUB LJUBUŠKI, PARAGLIDING KLUB LJUBUŠKI, HRVATSKI ATLETSKI KLUB LJUBUŠKI I GSS LJUBUŠKI.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!