Logo
Ispiši ovu stranicu

Počele „pripreme“ malonogometne ekipe „Novinari“

Počele „pripreme“ malonogometne ekipe „Novinari“

Prije dvadesetak godina na općinskoj malonogometnoj ligi Ustanova i poduzeća „ljubuška pera“ su u dogovoru s organizatorom oformila svoju ekipu.

Iako se od nje nije očekivao neki rezultat igrom i plasmanom su osvojili navijače na Centru malih športova u Ljubuškom kada su prije osamnaest godina osvojili treće mjesto.

Iako od tada nisu nastupali na turnirima redovito su se stajali jednom ili dva puta godišnje gdje bi uz jelo i piće prebirali uspomene na te „slavne dane“, a kako sada stvari stoje mogli bi ponovo zaigrati u jednoj revijalnoj utakmici.

Kako ne bi nespremni dočekali povratak na teren ovih su dana započeli s „pripremama“. Prvo okupljanje zakazali su na Čeveljuši, u restoranu „Mandića jaz“, idealnom mjestu za osvježenje i ne samo to. Kako i priliči ljubaznim domaćinima goste je uz aperitiv dočekao „prvi zadatak“ – tepsija kojeg su „uspješno riješili“. Da ne bi slučajno netko ostao uskraćen bilo je i palačinki, meze… Ako se po jutru poznaje dan novinari će spremni dočekati utakmicu, ako ne na terenu, na Čeveljuši sigurno hoće.

Ekipa je doživjela i neke promjene, jedan od ponajboljih igrača je preminuo, a pouzdani vratar Šedo zbog problema s leđima neće igrati, ali će pojačati stručni stožer koji će s Dušanom Musom na čelu dirigirati s klupe. Već na „prvom treningu“ nabacilo se nekoliko taktičkih ideja koje za sada nećemo otkrivati, a o čemu se radi vidjet će se na terenu. Po prvi put na novinarskom okupljanju nije bilo Alberta Pehara koji zbog obveza na turniru u Mostaru nije mogao doći pa je svima bilo žao, ali popularni „Berta“ će sigurno biti „udarna igla“ u napadu.  

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!