Logo
Ispiši ovu stranicu

SSŠ Ruđera Boškovića Ljubuški ispraća prvu generaciju stolara

SSŠ Ruđera Boškovića Ljubuški ispraća prvu generaciju stolara

Srednja strukovna škola Ljubuški ispraća prvu generaciju maturanata stolarskog usmjerenja.

Učenici su svoje završne maturske radove izložili u holu svoje škole kojoj su se zahvalili na najljepši način jer je riječ o namještaju koji će postati dijelom škole: ormarima, pisaćim stolovima i otvorenim policama u kojima će se smjestiti školski inventar.

Učenici III f odjeljenja Mateo Jurič, Ante Vištica, Tomislav Bebić,Ivan Petrušić, Matej Vukšić i Josip Kraljević , Ferdo Jurič i Antonio Bebek ponosno su predstavili svoje radove i za Radio Ljubuški podijelili svoje iskustvo rada na istima.

„Predivan je osjećaj ispratiti prvu generaciju stolara, njih je osam i moram istaknuti – malo ih je ali su veliki majstori„, ponosno nam je kazala njihova razrednica Hana Matić.

„Riječ je o divnoj generaciji s kojima i dalje ostajem u kontaktu, rado s nama podijele svoje radove, pitaju za mišljenje i savjet i zaista im se uvijek rado javim“, kazala je.

Profesor praktične nastave Ivano Brekalo izrazio je zadovoljstvo predstavljenim radovima i uputio zahvalu prvenstveno Drvnom klasteru Hercegovine, te tvrtkama u kojima učenici pohađaju praksu Coral, Lignum, Maoles i Stolariji Brekalo koji su besplatno ustupili strojeve i materijal za rad.

„Zahvaljujem se i poduzeću TTD Dolac iz Šuice koja šalje sav materijal koji je potreban učenicima za praksu. Ispraćamo prvu generaciju, dolaze nam nove, u prvom razredu sada imamo deset, u drugom osam učenika, u novoj školskoj godini nadamo se i većem broju učenika“, kazao je.

 

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 10 Lipanj 2021 13:49
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!