Logo
Ispiši ovu stranicu

Odlična odbojkaška fešta na Tegaševcu

Odlična odbojkaška fešta na Tegaševcu

Turnir Tegaševac Open 2022 je završen! U velikom finalu odbojke na pijesku i sjajnoj atmosferi igrale su ekipe “Ljubinje bazeni” i “Tegaševac”.

Pobijedili su iskusniji gosti u sastavu Đorđe Knežević, Milan Mitrinović i Ilija Krunić s 2:0 u setovima protiv domaćeg sastava Tegaševac u sastavu Blago Čotić, Ante Čotić i Petar Bilić.

Treće mjesto osvojila je ekipa “Mix” u sastavu Domagoj Nižić, Josip Buntić i Lana Vego koja je bila jedina predstavnica cura, a svoju nagradu gajbu piva su prepustili finalistima pa su “Ljubinje bazeni” osvojili i gajbu piva!

Dečki iz Ljubinja su profesionalni odbojkaši, Đorđe Knežević je igrao u Mladosti Zagreb, Kataru, Saudijskoj Arabiji i Austriji, a Mitrinović je libero OK Borac Banja Luka, dok Krunić igra za Radnik iz Bijeljine.

Na turniru je sudjelovalo 13 ekipa iz cijele Hercegovine, a ekipa iz Mostara je čak i kampirala u šatorima na Tegaševcu.

Turnir je okupio veliki broj posjetitelja na Tegaševcu što je i samo još jedan od dokaza da se na Tegaševcu igra ozbiljna odbojka na pijesku!

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 25 Srpanj 2022 09:18
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!