Logo
Ispiši ovu stranicu

U Ljubuškom potpisan ugovor vrijedan 760 000 KM

U Ljubuškom potpisan ugovor vrijedan 760 000 KM

S ciljem poboljšanja i razvoja prometne infrastrukture te rasterećenja cestovnog prometa u užoj gradskoj zoni Grad Ljubuški kreće u rekonstrukciju dijela Ulice Petra Barbarića,

koja će uskoro dobiti novi izgled budući da će od kružnog toka u središtu grada do buduće obilaznice u izgradnji biti postavljena nova asfaltna podloga, novi nogostupi, a raditi će se i izmjena vodovodnih instalacija, izrada fekalne i oborinske odvodnje te crpne stanice za kanalizaciju. 

U zgradi Gradske Uprave Ljubuški danas su gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić održali sastanak s predstavnikom konzorcija Co Martinović d.o.o. Čitluk i Manjo d.o.o. Sarajevo, a potom je potpisan ugovor vrijedan oko 760 tisuća maraka o rekonstrukciji spomenute ulice. 

„Radi se o potpunoj rekonstrukciji ulice gdje se radi oborinska i fekalna kanalizacija, novi nogostup, novi asfaltni sloj. To je ulica u kojoj je posljednjih godina izgrađen velik broj zgrada, velik broj stambenih jedinica, a ta se ulica spaja na našu novu obilaznicu koja se gradi i svjesni smo potrebe da se da se ona rekonstruira, da se nanovo odradi i stoga smo krenuli smo u realizaciju tog projekta“, rekao je nakon potpisivanja ugovora gradonačelnik Vedran Markotić. 

Realizacijom ovog projekta, stanari iste će dobiti znatno bolje uvjete, a kada se ista spoji s obilaznicom ulaz u Ljubuški iz smjera Vitine biti će jednostavniji. 

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!