Logo
Ispiši ovu stranicu

Ljubušanka nagrađena na manifestaciji proglašenja najuspješnijih sportaša općine Čitluk

Ljubušanka nagrađena na manifestaciji proglašenja najuspješnijih sportaša općine Čitluk

Ljubušanka Mihaela Buntić je među nagrađenima na manifestaciji proglašenja najuspješnijih sportaša općine Čitluk u 2021. godini.

Dodjela priznanja najuspješnijim sportašima općine Čitluk u 2021. godini održana je u ponedjeljak u Hotelu Brotnjo, a mlada Ljubušanka koja nastupa za Šahovski klub Brotnjo je sa svojom klupskom kolegicom Anom Ostojić dobila priznanje za najuspješniju ekipu mlađih kadetkinja u općini Čitluk u 2021. godini.

Podsjetimo, Mihaela i Ana su prošle godine postale prvakinje na Prvoj seniorskoj šahovskoj ligi za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne koja se igrala u Neumu, a Mihaela je uz osvojenu Prvu šahovsku ligu za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne imala dosta uspjeha i u pojedinačnoj konkurenciji.

U svibnju 2021. godine je osvojila prvo mjesto u Ljubuškom na Regionalnom natjecanju Sportskih igara mladih u kategoriji žene do 11 godina koje je organizirao Šahovski klub Kula Ljubuški.

Potom je postala prvakinjom Herceg-Bosne u kategoriji Ž12 u Neumu, osvojila je drugo mjesto na 14. KUP natjecanju za žene, a u Bihaću je postala državna prvakinja u BiH u svojoj kategoriji.

Uspješan niz je nastavila u Sarajevu na velikom finalu Sportskih igara mladih BiH gdje je osvojila prvo mjesto u kategoriji “F11”, te je potom u Splitu na Međunarodnoj završnici Plazma Sportskih igara mladih također briljirala i pobijedila konkurenciju.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 26 Svi 2022 12:20
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!