Logo
Ispiši ovu stranicu

Trinaesta međunarodna sajamska manifestacija "Hercegovački plodovi Mediterana" [najava]

Trinaesta međunarodna sajamska manifestacija "Hercegovački plodovi Mediterana" [najava]

Trinaesta međunarodna sajamska manifestacija "Hercegovački plodovi Mediterana" održat će se 01. i 02. listopada u Stocu.

Sajam će i ove godine okupiti domaće i inozemne izlagače koji će se posjetiteljima predstaviti sa svojim jedinstvenim proizvodima, a održavat će se u prostorijama školske sportske dvorane Stolac, priopćili su organizatori JU Radimlja Stolac.

Kako navode zbog epidemiološke situacije bit će postavljen i šator na sportskom terenu pokraj dvorane.

"Posjetitelji će i ove godine moći uživati u karakterističnoj gastro ponudi Stoca, a ocjenjivačka komisija dodijelit će priznanja najbolje ocijenjenim proizvodima. Za sve izlagače osiguran je besplatan izlagački prostor i prateći sadržaji", poručili su.

Kako ističu organizatori, u sklopu sajma održat će se i prezentacija tradicionalnih lokalnih kulturnih događanja i festivala sajmova jedanaest lokalnih zajednica koji su uključeni u projekt "EUnity in diversity" (EUnity).

Podsjetimo, organizator projekta je JU Radimlja Stolac, a izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu umjetnost i kulturu EACEA je odobrila projekt.

Aktivnosti su prikladne za postizanje ciljeva projekta jer će poticati aktivno sudjelovanje predstavnika lokalnih zajednica.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!