Logo
Ispiši ovu stranicu

Halida Bešlića 1. srpnja na stadionu Babovac u Ljubuškom

Halida Bešlića 1. srpnja na stadionu Babovac u Ljubuškom

Prvi veliki koncert u Bosni i Hercegovini nakon duže vremena i zabrana zbog situacije s koronavirusom održat će Halid Bešlić u Ljubuškom.

Naime, bh. glazbena zvijezda sa svojim pratećim bendom, koji predvodi Samir Kadirić, održat će koncert 1. srpnja na stadionu Babovac u Ljubuškom. Na repertoaru će se naći hitovi: "Ja bez tebe ne mogu da živim", "Miljacka", "Prvi poljubac", "Lavanda", "U meni jesen je"...

Posljednjih dana Bešlić je zauzet obavezama u novom filmu Danisa Tanovića pod nazivom "Deset u pola", gdje se pojavljuje u nekoliko scena saBrankom Đurićem Đurom, piše faktor.ba.

"Da, da, bit će koncert. Načelno je dogovoreno, ako se bude moglo. Ovisi o raznim čimbenicima i od mjera koje tada budu na snazi. Uglavnom je dogovoreno, opcija je da bi se mogao koncert održati. A, ako ne, nikome ništa. Da ti kažem pravo, ja sam navikao da ne radim, ne znam što bih rekao radujem li se. Nije se teško naviknuti na dobro, a to je kada ne radiš", kroz smijeh za "Avaz kaže odlično raspoloženi Bešlić.

Bešlić nema vremena za odmor, tako da je snimio i spot za duet s Indirom Levak. Halid će biti i dio projekta koji je pokrenuo Mirko Šenkovski Geronimo, a čiji je radni naziv "Geronimo Family". U njemu će sudjelovati brojna poznata glazbena imena, tako da je Bešlić snimio pjesmu "Sviće zora" s tamburaškom grupom "Fijaker".
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!