Logo
Ispiši ovu stranicu

"Mi Hrvati": Jedinstvo hrvatskih navijača prilikom reprezentativnih akcija te gromoglasna podrška hrvatskim izabranim vrstama

"Mi Hrvati": Jedinstvo hrvatskih navijača prilikom reprezentativnih akcija te gromoglasna podrška hrvatskim izabranim vrstama

Iako zbog epidemioloških mjera navijači i dalje ne mogu bodriti reprezentaciju svojim dobro poznatim hukom hrvatski rukometaši ni u utakmicama EHF Eurocup-a nisu bez podrške s tribina.

U susretu protiv Slovačke mogli smo vidjeti veliki transparent hrvatskog navijačkog veleposlanstva Mi Hrvati. Ni u izazovnim vremenima corone navijači ne dozvoljavaju da se hrvatski sportaši osjećaju usamljeno pa su tako i u ženskom izdanju Eurocup-a bodrili naše sjajne "Kraljice šoka" svojim transparentima, a isto su učinili i u prošlim utakmicama nogometne reprezentacije.

1619675196352.jpg 1619675196379.jpg 1619675196401.jpg

1619675196419.jpg

Svojim pristupom i zalaganjem klub navijača Mi Hrvati sasvim opravdano je zaslužio epitet krovnog kluba navijača svih hrvatskih reprezentacija, a tome svjedoče i odlični odnosi sa nacionalnim nogometnim i rukometnim savezom  koji su potvrđeni i imenovanjem časnika za vezu s navijačima upravo iz redova kluba Mi Hrvati. 
 
Pratili su nogometnu reprezentaciju u daleki Portugal iako su bili svjesni da na sam stadion neće imati pristup, kisnuli na maksimirskim tribinama u utakmicama lige nacije, organizirali virtualni doček sjajnih brončanih rukometašica u suradnji sa hrvatskim rukometnim savezom koji je prvi takve vrste u Hrvatskoj, a ovom prilikom se posebno zahvaljuju treneru RK Izviđač CO gospodinu Toniju Čolini koji se također odazvao na poziv. 
 
Također su sudjelovali u programu predstavljanja obnovljenog vodotornja u Vukovaru gdje su nastupili sa poznatim Zaprešić Boysima, a vrlo rado se uključuju i u humanitarne akcije što su pokazali u potresom pogođenim mjestima u Banovini. 
 
Cilj hrvatskog navijačkog veleposlanstva Mi Hrvati je jedinstvo hrvatskih navijača prilikom reprezentativnih akcija te gromoglasna podrška hrvatskim izabranim vrstama. U budućnosti i nadamo se boljim uvjetima spremaju mnoge akcije i iznenađenja za svoje članove.
 
Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!