Logo
Ispiši ovu stranicu

U Zagreb dolazi izložba o omiljenom malom čarobnjaku, Harry Potteru!

U Zagreb dolazi izložba o omiljenom malom čarobnjaku, Harry Potteru!

Serijal knjiga i filmova o kultnom dječaku čarobnjaku, Harry Potteru, prije više od 20 godina poharao je svijet, a do danas ostaje na vrhu lista najprodavanijih knjiga svih vremena. Milijuni fanova diljem svijeta i dalje obožavaju ovu čudesnu priču o Hogwartsu, školi čarobnjaštva, borbi dobra i zla i prijateljstvu Rona, Harryja i Hermione.

Nije stoga čudno da je ova kultna priča inspirirala i izložbu koja će se od 23. travnja moći razgledati u Zagrebu. Velike izložbe posvećene svijetu Harry Pottera održavaju se diljem svijeta, a interes fanova uvijek je velik. Napokon se eto nešto slično odvija i u našoj metropoli, na sreću svih onih koji su djetinjstvo proveli čitajući legendarne romane.

Dakle, u Bogovićevoj ulici u Zagrebu kreće izložba svjetskih izdanja Harryja Pottera u Hoću knjigu Megastore. Bit će prikazano više od 400 primjeraka ovog modernog klasika na brojnim svjetskim jezicima, a izložba je koncipirana zahvaljujući kolekcionaru Damiru Tonkoviću kojem pripadaju izloženi primjerci. Ulaz na izložbu plaćat će se 19 kuna na samoj blagajni knjižare Hoću knjigu Megastore.

Izložba će biti otvorena do 7. svibnja, a zatim će se preseliti u druge gradove Lijepe Naše. Sjajan povod za nostalgičan povratak u djetinjstvo, zar ne?

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!