Subota, 08 Kolovoz 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Mostarski derbi pripao Veležu

Nogometaši Veleža i Zrinjskog odmjerili su snage u 2. kolu Premijer lige BiH na stadionu Rođeni, a mostarski derbi je pripao domaćinima koji su slavili s 2:0.

  • Objavljeno u Šport

Spriječen plan bošnjačkih stanaka za Stolac

Ovogodišnji lokalni izbori, osim zajedničkog nastupa hrvatskih stranaka na prostoru nacionalno ugroženih općina središnje Bosne i Posavine, donose i jednu specifičnu situaciju na jugu Hercegovine, točnije u Stocu, gdje su hrvatske stranke koordiniranim nastupom odlučile ići sa što više pojedinačnih listi za Općinsko vijeće kako bi spriječile plan bošnjačke političke elite za preuzimanje većine u Općinskom vijeću.

Održana četvrta samostalna izložba slika Drage Škipine

U prostorijama Stare škole u Trebižatu večeras je održana četvrta samostalna izložba Drage Škipine u čast Velike Gospe kojom je otvorena manifestacija ‘Kulturno ljeto – Trebižat 2020.’ pod organizacijom HKUD “Seljačka sloga” Trebižat a pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Čapljine.

  • Objavljeno u Kultura

Neredi u Mostaru uoči derbija Zrinjski - Velež

Dvoje građana je ozlijeđeno i pričinjena je znatna materijalna šteta u neredima koje je grupa huligana izazvala jutros u Mostaru.

Ova informacija potvrđena je za Klix.ba iz MUP-a HNŽ.

Glasnogovornik MUP-a HNK Ljudevit Marić kazao  je da policija privodi sudionike nereda i da je stanje sigurnosti stavljeno pod kontrolu.

Dvije osobe su zatražile pomoć u Hitnoj pomoći Carina, od kojih je jedna s lakšim tjelesnim ozljedama otpuštena kući, kazao je Marić.

Policijski službenici, kako ističe, rade prema zakonskim propisima i provode sve radnje kako bi ovaj slučaj rasvijetlili.

Sad se trenutno radi na privođenju osoba koje su izazvale nered, kazao je Marić.

Ističe da su pričinjene znatne materijalne šteta.

Pretplati se na ovaj RSS feed