Ponedjeljak, 24 Kolovoz 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Nova pobjeda Ćurinog sastava: Ovo je bila majka svih bitaka

Nakon subotnjeg, po mnogima, boćarskog ogleda godine i izjave kapetana pobjedničkog tima Drage Vukojevića Ćure da su najbolji i da stoje na raspolaganju svakom tko god želi odmjeriti snage s njegovom ekipom nije trebalo dugo čekati na novi boćarski susret.

  • Objavljeno u Šport

Deset zemalja bez korona virusa

Pandemija korona virusa zahvatila je cio svijet osim 10 država u kojima nema virusa, ali je njihova ekonomija teško pogođena, prenosi BBC.

  • Objavljeno u Svijet

FBiH: Donesena nova odluka važna za pučanstvo

Upravni odbor Agencije za bankarstvo Federacije BiH donio je "Odluku o privremenim mjerama koje banka primjenjuje za oporavak od negativnih ekonomskih posljedica uzrokovanih virusnim oboljenjem „COVID-19" i Odluku o privremenim mjerama koje leasing društva i mikrokreditne organizacije primjenjuju za oporavak od negativnih ekonomskih posljedica uzrokovanih virusnim oboljenjem „COVID-19".

Besplatan tečaj engleskog jezika za osnovnoškolce u Knjižnici Ljubuški

Premda je drugi ciklus besplatnog tečaja engleskog jezika za osnovnoškolce od 1. do 9. razreda, u organizaciji JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, trebao započeti u ožujku tekuće godine, poradi pandemije prouzrokovane koronavirusom, isti je prolongiran za listopad, u nadi da će epidemiološka situacija biti zadovoljavajuća.

Bolovanje se ograničava na 15 dana?!

Udruženje poslodavaca Federacije BiH predložilo je da se kroz izmjene Zakona o zdravstvenom osiguranju FBiH ograniči broj dana bolovanja sa 42 na 15, potvrdio je za Dnevni avaz predsjednik Udruženja Adnan Smailbegović.

Cinestar u BiH od četvrtka opet prima gledatelje!

Blitz-CineStar otvara svoja kina od 27. kolovoza u Bosni i Hercegovini – velika je to vijest za sve ljubitelje kina koji će već tjednima iščekuju datum otvorenja jer je odlazak u kino jedan od omiljenih oblika zabavnog i kulturnog života.

  • Objavljeno u Kino
Pretplati se na ovaj RSS feed