Logo
Ispiši ovu stranicu

Dogovorena sjednica UO RS BiH, možebitno proširenje lige na 20 klubova!

Dogovorena sjednica UO RS BiH, možebitno proširenje lige na 20 klubova!

Nakon što se Upravni odbor Rukometnog saveza BiH nije uspio dogovoriti o prekidu ili nastavku Premijer lige BiH, povjerenik natjecanja Srđan Jović objavio je Glasnik broj 19 u kojem se navodi da je novi prvak BiH RK Borac Banja Luka, dok Premijer ligu BiH napuštaju Goražde, Iskra i Drina.

Danas su održane konsultacije Predsjedništva Rukometnog saveza BiH u sastavu Slobodan Zadro, Marinko Umičević i Mensur Sinanović.

Dogovoreno je da se održi sjednica Upravnog odbora RSBiH 12. lipnja, a na toj sjednici naći će se samo jedna točka dnevnog reda s četiri podtočke. Ta točka dnevnog reda je konačna odluka o završetku sezone, a podtočke su prijedlozi o rješavanju statusa Premijer lige BiH. Jedan je prijedlog Rukometnog saveza RS-a, drugi je RS Federacije BiH, treći RS Herceg-Bosne, a četvrti je samostalni prijedlog člana UO Mensura Sinanovića.

Kako saznajemo Sinanovićev prijedlog će biti da se liga proširi na 20 klubova i da se ona podijeli na dvije skupine po 10 ekipa. Nakon toga bi se igrala razigravanja za prvaka i ispadanje. Točan model prijedloga bit će poznat narednog tjedna.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!