PSG demolirao PPD i izbacio ga iz LP, David Mandić precizan pet puta

Rukometaši PPD-a nisu uspjeli iznenaditi favorizirani PSG na teškom gostovanju i tako ostati u Ligi prvaka ove sezone.

Parižani su slavili s uvjerljivih 37-26, a naš David Mandić je postigao pet zgoditaka.

Dobro je PPD krenuo u susret, držao je korak za puno jačim protivnikom i čak bio u vodstvu kada je realizirao sedmerac za 6-5, ali tada je domaćin prebacio u brzinu više i djelovao puno uvjerljivije.

S pet vezanih golova Francuzi su stigli do 10-6, PPD je radio previše grešaka, ali je uspio smanjiti prednost i stići do 11-8. Tu se PSG predvođen Sagosenom odvojio na velikih 15-8 i činilo se da je već u prvom dijelu sve gotovo.

No, do kraja prvog dijela Zagrebaši su uspjeli smanjiti pa se na poluvrijeme otišlo sa 17-12.

Drugo poluvrijeme krenulo je u sličnom smjeru. Domaćin je sad predvođen raspoloženim Lukom Karabatićem stvarao probleme obrani 'plinara' i PSG je već nakon nekoliko napada stigao do šest golova prednosti (22-16).

Nije momčad Veselina Vujovića imala rješenje za raspoložene i poletne Francuze i premda je u napadu sve išlo glatko, u obrani je bilo dosta propusta pa je PSG lako stigao do 28-20. Sagosen je u tim trenucima bio na sedam golova i djelovao je nezaustavljivo.

Okršaj je od početka djelovao kao da su treneri obje momčadi odlučili zanemariti obranu i sve baciti u napad pa je PSG malo prije kraja dodatno povećao prednost (34-25).

Na koncu, PPD je ipak promašio previše zicera i Parižani su slavili s velikih 11 razlike 37-26 te izbacili našeg predstavnika iz Lige prvaka.

Liga prvaka, skupina (A) 19/20.

 
index Instagram400x230 youtube