Izvrsni Šego nije spasio Montpellier u Mađarskoj, Josipu Šaracu dva pogotka protiv Barce

Okončano je 13. kolo Lige prvaka rukometaša nakon kojeg još uvijek nema odluke tko je posljednji putnik u osminu finala iz Zagrebove skupine. Barcelona je slavila u Celju i tako zadržala nadu PPD Zagreba...

Marin Šego odradio je odličnu utakmicu protiv Veszprema, ali Mađari su ipak odnijeli pobjedu. Briljirao je i na drugoj strani Arpad Šterbik te je domaćin slavio s tijesnih 24:23.

Veszprem je ovom pobjedom osigurao drugo mjesto u skupini, a Montpellier ima u rukama najmanje četvrto mjesto iako u zadnjem kolu može dohvatiti i treće u slučaju da Kielce izgubi od Kiela, a Francuzi svladaju Vardar.

Ovdje je Veszprem kontrolirao susret i održavao vodstvo, tek u završnici Montpellier se vratio golom Simoneta za 24:23, ali nije stigao doći i do poravnanja.

Arpad Šterbik upisao je 14 obrana uz 52 posto, sedam golova zabio je Dragan Gajić, a Manuel Štrlek dodao je tri gola iz četiri pokušaja.

Kod Montpelliera Šego je završio s 14 obrana i 39 posto uspješnosti, a šest golova postigao je Hugo Descat.

PPD Zagreb ostaje u igri za osminu finala nakon što je Celje poraženo od Barcelone kod kuće 37:25. U zadnjem kolu Zagreb mora čudom svladati PSG u gostima, a Celje mora izgubiti u Flensburgu.

Ovdje je Barcelona lakoćom slavila, a istaknuli su se Jure Dolenec sa sedam golova te s po pet Aron Palmarsson i Ludovic Fabregas. Luka Cindrić dodao je jedan gol. Kod Celja David Razgor upisao je devet golova uz 8/8 sa sedam metara. Josip Šarac dodao je dva pogotka.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 24 Veljača 2020 21:03
 
index Instagram400x230 youtube