Nastavlja se Premijer liga u rukometu, derbi kola u Ljubuškom

Utakmicama šesnaestog kola u konkurenciji rukometaša za vikend se nastavlja natjecanje u Premijer ligi BiH.

Kod rukometaša se očekuje zanimljiva borba za prvaka između Borca i Gračanice, a tko će pored Drine iz Zvornika napustiti natjecanje odlučuje gotovo pola klubova iz najvišeg ranga natjecanja.

Raspored utakmica 16. kola Premijer lige

16.kolo.JPG

Vodeći Borac m:tel u nastavku natjecanja gostuje u Tuzli i zasigurno da se očekuje veoma zanimljiva utakmica u kojoj domaća ekipa nije bez šansi.

Drugporedana Gračanica gostuje u Goraždu, te očekuje kiks Borca u Tuzli. Međutim, "Dječaci s Drine" se grčevito bore za ostanak, a goste iz Gračanice dodatno operećuje to što neće nastupiti Adnan Tufekčić, igrač koji je nesportski udario igrača Izviđača na kup utakmici.

Trećeporedana Bosna Visoko igra protiv Lokomotive iz Brčkog, koja je u polusezoni promijenila trenera ali "Lokosi" u Visokom teško mogu do iznenađenja.

Četveroporedana Sloga (GU-U) igra protiv Konjuha, koji ove sezone igra toplo-hladno, te bi sve osim pobjede domaćina bilo prvorazredno iznenađenje.

Derbi kola je u Ljubuškom, gdje u goste "Skautima" dolazi Sloga iz Doboja, te se očekuje kvalitetna utakmica u kojoj mlada momčad Izviđača ima blagu prednost domaćeg terena koju će teško prokockati.

Teško gostovanje u borbi za ostanak očekuje Vogošću u Istočnom Sarajevu. Naime, u prvom kolu Slavije je uspjela u Vogošći odigrati neodlučeno i nagovijestiti lošu sezonu za Vogošću.

Još jedan derbi, ali začelja igra se u Trebinju, gdje domaći Leotar dočekuje Iskru iz Bugojna. Momčad iz Trebinja igra dosta dobro na domaćem parketu i očekivati je pobjedu domaćina, ali gosti iz Bugojna ne dolaze u Trebinje bez ambicija jer su se na polusezoni dodato pojačali.

Gostujuće bodove spasa traži Maglaj protiv neugodnih "fenjeraša" iz Zvornika.

Ljestvica jesenjeg dijela Premijer lige

 
index Instagram400x230 youtube