Červar: 'Imamo državu, ali sve manje djece. Treba nam zajedništvo!'

Istaknuto Červar: 'Imamo državu, ali sve manje djece. Treba nam zajedništvo!'

Srebrni rukometaši na zagrebačkom glavnom Trgu slave s okupljenima još jedan veliki uspjeh! Zapjevali su svi zajedno hitove Miše Kovača, Mate Bulića, Zaprešić boysa, a emotivan je bio izbornik Červar.

Roditelji, vodite svoju djecu i pomognite im kad im je teško. A molim i djecu za beskrajnu zahvalnost prema svojim roditeljima da im znate reći "hvala", rekao je izbornik srebrnih rukometaša.

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, ponosan sam da sam sa strašću i neizmjernom ljubavi vodio našu reprezentaciju. Zahvalan sam svim generacijama i ovoj reprezentaciji koja je pokazala nevjerojatno zajedništvo, rekao je Lino Červar na dočeku srebrnih rukometaša.

"Kauboje" je na Trgu bana Jelačića dočekalo oko 5000 ljudi, a rukometaši su, unatoč suzama večer prije u Stockholmu nakon poraza od Španjolske u finalu, bili sjajno raspoloženi.

Izbornik se posebno obratio mladima i njihovim roditeljima.

- Radujem se da ovdje vidim puno djece i puno mladeži. Zato govorim, roditelji, vodite svoju djecu i pomognite im kad im je teško. A molim i djecu za beskrajnu zahvalnost prema svojim roditeljima da im znate reći "hvala". I nema toga koji će nam uzeti obitelj, obitelj je kolijevka života. I ovi dečki su pokazali kako se bori kad je najteže.

Još nešto sam Vam htio reći. Da, dobili smo državu, ali imamo sve manje djece. Zato nam treba zajedništvo svaki dan. Da bismo opet išli u budućnost trebaju se poštivati univerzalne vrijednosti, a to su istina, pravednost i ljubav - zaključio je Lino.

 
index Instagram400x230 youtube