TV prijenosi dočeka hrvatskih rukometaša na HTV2 i RTV Herceg-Bosne

Doček hrvatske rukometne reprezentacije koja je na Europskom prvenstvu osvojila drugo mjesto, bit će u 12.30 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, objavio je Hrvatsku rukometni savez.

Europski doprvaci već su se vratiti u domovinu. U zagrebačku zračnu luku Franjo Tuđman sletjeti su oko jedan sat iza ponoći.

Reprezentacija će krenuti u 12 sati iz hotela Panorama prema centru grada Zagreba, u otvorenom autobusu, a na središnjem zagrebačkom trgu doček je predviđen u 12.30 sati. Okupljanje navijača očekuje se oko 11 sati.

Prijenos dočeka možete pratiti na Drugom programu Hrvatske televizije.

Za viceprvake Europe, hrvatske rukometaše iz Hercegovine priprema se veliki doček i u Mostaru, kojeg organizira HMRK Zrinjski.

Doček srebrenih hrvatskih rukometaša planiran je za 19 sati, na tzv. Vojničkom igralištu u kampusu Sveučilišta u Mostaru. Još se, međutim ne zna kada će Igor Karačić, Marino Marić, Željko Musa i ostali stići u Mostar. To će, kako je navedeno za HMS ovisiti o tome koliko će trajati slavlje u Zagrebu, gdje se također organizira spektakularni doček.

Doček hrvatskih rukometaša u Mostaru izravno će prenositi RTV Herceg Bosne.

Također najavljen je doček rukometaša i u Ljubuškom dan kasnije za Ljubušake među Kaubojima te ostale bivše članove RK Izviđača.

RK Izviđač i grad Ljubuški organiziraju svečani doček srebrenih rukometaša na trgu Franje Tuđmana u Ljubuškom u utorak, 28. siječnja 2020. godine s početkom u 12:00 sati.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 27 Siječanj 2020 11:08
 
index Instagram400x230 youtube