Hercegovac uvršten u najbolju sedmorku Eura...

Istaknuto Hercegovac uvršten u najbolju sedmorku Eura...

Kara je zaradio titulu najboljeg srednjeg vanjskog, najbolji lijevi je Sander Sagosen koji će nam danas biti prijetnja, a desni vanjski je Slovenac Jure Dolenec...

Uf, kako nam je samo štrecnulo srce na trenutak. Sudario se s protivnikom, pa pa na pod i uhvatio se za bolno koljeno. Izgledalo je jako loše, ali srećom, građen je on od tvrdog hercegovačkog materijala.

Igor Karačić se oporavio i igrat će protiv Norvežana u polufinalu Eura, a prije same utakmice stigla mu je velika nagrada. Kara je izdominirao protiv Njemačke, a Španjolcima je utrpao čak deset golova do te ozljede. I naravno da ga je EHF uvrstio u najbolju sedmorku drugog kruga!

Nakon niza nelogičnosti u sastavljanju najbolje postave nakon prvog kruga, ovaj put je osvanula zaista najbolja sedmorka.

Kara je zaradio titulu najboljeg srednjeg vanjskog, najbolji lijevi je Sander Sagosen koji će nam danas biti prijetnja, a desni vanjski Jure Dolenec. Na poziciji pivota je fantastični Bence Banhidi, na lijevom krilu Magnus Jondal, a na desnom Timo Kastening. Titulu za najboljeg golmana uzeo je Perez de Vargas. Kakva ekipica, ha?

Europska rukometna federacija (EHF) izabrat će najbolju momčad prvenstva, a svoj glas mogu dati i navijači. Među kandidatima je čak pet hrvatskih rukometaša

Navijači mogu birati između 40 igrača, na svakoj od pozicija ponuđeno je pet rukometnih zvijezda te još pet u izboru najboljeg obrambenog igrača. Kod biranja All-star momčadi glasovi navijača donose 40, a 60 posto su glasovi stručnog žirija EHF-a.

Što se tiče MVP-a Eura, njega odabire isključivo žiri EHF-a.

Kod vratara našao se naš Marin Šego, na lijevom krilu je u konkurenciji David Mandić, na srednjem vanjskom je u izboru Ivan Karačić, na poziciji desnog vanjskog može se glasati za Luku Stepančića, a kod najboljih obrambenih igrača očekivano se našlo ime Domagoja Duvnjaka.

Tko su im konkurenti možete pogledati ovdje.

Poslijednja izmjena danaPetak, 24 Siječanj 2020 11:45
 
index Instagram400x230 youtube