Karačić spreman, a EHF udovoljio domaćinu glede termina utakmice [video]

Ne postoji apsolutno nikakva šansa da neću igrati polufinale. Igrat ću i s jednom nogom, ako treba, rekao je Igor Karačić i riješio briga Linu Červara. Protiv Norveške igrat ćemo kompletni.

Iskreno, nije izgledalo dobro. Sudar s Dušebajevom, izlazak iz igre, bolna grimasa na licu... Baš nije izgledalo dobro. Pogotovo nakon utakmice, kad je vidno šepajući, s ogromnim oblozima na koljenu išao do svlačionice.

- Boli, baš boli - rekao je kratko u prolasku.

Lino Červar nervozno je šetao čekajući nalaze. Zna koliko mu je Karačić bitan, uostalom, vidjeli ste ga protiv Španjolske, kad je zabio deset golova. Takav Karačić jedan je od ključnih igrača. I dok je cijela Hrvatska bila u dramu iščekujući vijesti iz Beča, fizioterapeut i dobri duh reprezentacije Damir Kajba, riješio je sve dileme. Ako ih je uopće i bilo.

- Evo, za sve one koji na Instagramu postavljaju glupa pitanja, ja sad postavljam pitanje Karačiću. Kara, postoji li mogućnost da ne igrač polufinale za Hrvatsku na Europskom prvenstvu?

- Apsolutno ne postoji. I s jednom nogom ću igrati, ako treba. Ne brinite, sve je ok - podigao je palac Karačić.

I sve nas riješio briga. Dobro je, Karačiće ja zdrav, a oporavio se i Luka Cindrić. Prema posljedjnim najavama i on bi trebao biti spreman za polufinalni ogled protiv Norveške. Uh, dobro je. Nakon remija sa Španjolskoj ništa nije dobro izgledalo. Bez Cindrića i Karačića ne bismo imali prevelike šanse protiv Norveške.

No kako je otkucala ponoć, tako su stigle lijepe vijesti. Dečki su spremni za Norvešku. Idemo po to finale...

EHF je udovoljio domaćinu, pa se utakmica između naše reprezentacije i Norveške igra u 18:00 sati.

 
index Instagram400x230 youtube