Logo
Ispiši ovu stranicu

Izviđač minimalno poražen od Mehanike, Džono i Milas pojačali Metkovčane

Izviđač minimalno poražen od Mehanike, Džono i Milas pojačali Metkovčane

RK Metković Mehanika počeo je 7. siječnja pripreme za proljetni dio sezone. Bazični dio priprema naši rukometaši će odraditi u Metkoviću, kao i dio pripremnih utakmica s kojima su počeli sinoć u gimnazijskoj dvorani.

U goste im je došao Izviđač iz Ljubuškoga kojega su pobijedili (27-26) i kojega umjesto Marija Bjeliša vodi Toni Čolina. Sljedeću subotu u Metković će doći Ribola, a nakon toga crnogorski Lovćen i Trogir.

Metković se pojačao dolaskom Džone, Boškovića i Milasa

U zimskom prijelaznom roku RK Metković Mehanika se pojačao svojim nekadašnjim igračima. U klub je iz Izviđača stigao desni bek Nikola Džono te srednji vanjski Bruno Bošković koji je polusezonu igrao u Opuzenu. Tu je i vratar Josip Milas iz Ljubuškoga koji je u posljednje vrijeme branio boje kaštelanske Ribole.

Nažalost, zbog ozljede ramena Metković u proljetnom dijelu sezone neće moći računati na Rudolfa Ćužića na poziciji srednjeg vanjskog.

Čapljinac Nikola Bartolović zbog privatnih obaveza više neće nastupati. On je zadnje četiri sezone igrao za Metković i ostavio je vrlo dobar utisak svojim nastupima i odnosom prema suigračima i Klubu.

Cilj uvijek isti – biti što bliže vrhu tablice

Metković Mehanika je polusezonu završila na 6. mjestu s 11 bodova, koliko imaju i peti Hrvatski dragovoljac i sedmi Senj.

– Naš cilj je uvijek isti: biti što bliže vrhu tablice i dodatno afirmirati naše mlade igrače, izjavio je trener Filip Romić.

Proljetni dio sezone počinje 15. veljače kada će RK Metković Mehanika gostovati kod Buzeta.

Sva prava pridržana © www.iks-portal.info 2019. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!