Bivši "Skaut": Nikad nisam dobio takav udarac, skoro mi je zube izbio!

Dobio sam dosta puta u glavu, ali u životu nikad toliko težak i jak udarac. Jer mi je direktno odsjela na zubima. Nokdaun sam doživio u sekundi, rekao je vratar, bivši "Skaut" Marin Šego.

Hrvatska je pobijedila Bjelorusiju 31-23 i praktički osigurala nastup u drugom krugu. Izabranici Line Červara danas su odigrali odličnu utakmicu.

Jedan od junaka Hrvatske bio je i Marin Šego, koji je skupio sedam obrana iz 19 pokušaja.

-Izgledalo je sve vrhunski, od prve do zadnje minute odigrali smo na velikom nivou. Držali smo se plana, igrali smo predobro na sredini, nisu nas mogli probiti kroz sredinu. Ono što su i pogađali, pogađali su s krila ili ulascima, bili su otvoreni šutevi... Vrhunska utakmica, još bitnije da nismo morali igrati 60 minuta, ušli su ljudi koji manje igraju, da i oni malo osjete atmosferu. Turnir je dug i naporan, sigurno da ćemo trebati svakoga - rekao je Šego.

Izbornik Červar odmorio je igrače, ali sada slijedi Srbija. Utakmica koja nije toliko bitna, ali ipak je to Srbija.

- Da, tako je, sve ste rekli, ha, ha.

Ipak smo mi Hrvatska, na papiru smo bolji od svih reprezentacija u skupini.

- Realno smo bolji od sve tri ekipe, znamo da smo bolji. Ali nismo bahati, nismo bezobrazni, cijenimo svakog protivnika, ali Bjelorusija nije toliko loša koliko je danas odigrala. Nego smo mi danas odigrali jednu vrhunsku utakmicu, nismo im dozvolili njihovo najjače oružje.

Šego je u prvom poluvremenu dobio nezgodan udarac loptom u glavu. To ga je probudilo, nakon toga skupio je tri sjajne obrane. Kao da mu je dobro došlo.

- Nije mi dobro došlo, ha, ha. Dobio sam dosta puta u glavu, ali u životu nikad toliko težak i jak udarac. Jer mi je direktno odsjela na zubima. Nokdaun sam doživio u sekundi. Pošto sam iskusan, stisnuo sam zube. Da nisam, vjerojatno bi mi ih izbio. Kunem se, išlo je preko 120 km/h.

 
index Instagram400x230 youtube