Ljubušak Mario Pavlak u dresu Konjuha optimističan pred susret protiv Bosne

Ljubušak Mario Pavlak već drugu sezonu nosi dres RK Konjuh iz Živinica, a na užarenoj klupi živiničana sjedi još jedan momak iz Ljubuškog, a to je mladi strateg Toni Čolina.

Konjuh i nije baš najbolje ušao u natjecanje, jer su u prva dva kola ubilježili poraze, a u posljednjoj utakmici su minimalno slavili protiv Leotara u utakmici koja ima i treće poluvrijeme, jer su gosti uložili žalbu na regularnost njihovog posljednjeg zgoditka.

U subotu, 12. listopada 2019. godine RK Konjuh ide na teško gostovanje u Visoko, a utakmicu je za klupsku facebook stranicu najavio naš Mario Pavlak.

"Što se tiče gostovanja u Visokom, garantiram da ću zajedno sa momcima ostaviti srce na terenu, te borbom pokušati izboriti povoljan rezultat za našu ekipu. Nažalost, imamo ozljeđenih igrača, a to su Dragan Pavlović i Mihret Čamdžić čiji ćemo nedostatak morati nadoknaditi", navodi Pavlak.

"Atmosfera u ekipi je izvrsna, vrijedno radimo i mislim da uz malo sreće i mnogo truda se možemo nadigravati sa svakim protivnikom, pa tako i u ovoj utakmici. Analiziranjem i uigravanjem nastojimo svaku utakmicu posebno pripremiti zaboravljajući što je ostalo iza nas i šta nakon toga slijedi. Fokus je na svakom narednom protivniku. Ekipa Bosne je itekako kvalitetna i vrijedna svakog respekta te ćemo se tako i postaviti", uvjerljivo konstatira Mario.

"Utakmice u Visokom su uvijek atraktivne i zanimljive jer znamo da je to grad rukometa i da će biti uživanje igrati pred punom dvoranom. Sezona je još u početnoj fazi razvoja, tako da se ne može ništa više dodati od očekivanja, stvari će se iskristalizirati tek nakon polovine prvog dijela natjecanja tako da nam predstoji borba za što bolji plasman", zaključio je srednji bek Konjuha.

Poslijednja izmjena danaPetak, 11 Listopad 2019 22:36
 
index Instagram400x230 youtube